top of page

Fri, 24 Nov

|

Skopje

Modern Tantra - New Dimensions of Love & Spirituality

Можност да се слушне и доживее еден од најголемите светски учители по тантра и кундалини јога на денешницата. Како да се оствари и живее својата рајска визија!? Како до поголема среќа!? Како да се подобрат вашите партнерски односи и долготрајно среќен љубовно-еротски живот.

Modern Tantra - New Dimensions of Love & Spirituality
Modern Tantra - New Dimensions of Love & Spirituality

TIME & LOCATION

24 Nov 2023, 20:00

Skopje, KIC, Salon 19'19, Mirche Acev 4, Skopje 1000, North Macedonia

ABOUT THE EVENT

Предавање: 

Современа тантра - нови димензии на партнерската љубов и духовност

Можност да се слушне и доживее еден од најголемите светски учители по тантра и кундалини јога на денешницата.

Како да се оствари и живее својата рајска визија!?

Како до поголема среќа!?

Како да се подобрат вашите партнерски односи и долготрајно среќен љубовно-еротски живот?

Гуру Макаја е харизматичен духовен учител, основач на духовно-филозофскиот систем Комаја кој нуди оригинални методи за подобрување на сите аспекти од животот на современиот човек.

Макаја е еден од најголемите учители по тантра и кундалини јога на денешницата, член на World Association for Sexual Health (WAS), писател, добитник на “Sexual Intelligence Award" во САД 2004 итн.

Гостува на многу светски медиуми (RTL, ARD, ATV, SF1, Sueddeutshe, Playboy, Wiener, Die Weltwoche, Комсомолскаја Правда и др.). За „љубовниот гуру“ и „најголемиот секс-гуру на Европа“ пишува германскиот Playboy, „Господар на цвеќето“ – постулира Süddeutsche Zeitung, „Уметност на заведувањето“ – швајцарскиот неделник Die Weltwoche, дури и источноевропските медиуми (руската Комсомолскаја Правда, романскиот FHM, бугарскиот Стандард и др.) детално известуваат за  „сексуалниот просветител“ на 21-от век.

Повеќе за Макаја погледнете на:

www.komaja.org

www.facebook.com/guru.makaja

www.facebook.com/KomajaEvents

www.facebook.com/KomajasWorldOfTantra

www.youtube.com/user/KomajaCommunity

https://www.facebook.com/events/s/предавање-современа-тантра-нов/1023231442276194/

__________________________

КИЦ, Салон 19'19 во 20.00

Влезот е слободен но местата се ограничени, побрзајте резервирајте на:

makedonija@komaja.org

Информации:

+389 78 263436

Комаја Здружение за развој на уметноста на живеењето

Ул. Христо Смирненски 37/31, 1000 Скопје

Share This Event

bottom of page