top of page

Wed, 02 Nov

|

Skopje

ОТВОРИ ГО СРЦЕТО - Музички перформанс и дружење во кафе книжарница Буква

Духовното пеење ни го отвара срцето и не чисти од непожелните мисли и чувства. Ја ослободува душата и не прави среќни.

Registration is closed
See other events
ОТВОРИ ГО СРЦЕТО - Музички перформанс и дружење во кафе книжарница Буква
ОТВОРИ ГО СРЦЕТО - Музички перформанс и дружење во кафе книжарница Буква

TIME & LOCATION

02 Nov 2022, 20:00

Skopje, Bookva, Luj Paster 3A-1, Skopje, Republic of Macedonia

ABOUT THE EVENT

Ретка можност за музичко патување низ меридијаните на светската духовност.

Музичари:

Махајана Деви, Македонка која 2 децении е на духовниот пат, патува, води мантра пеења, компонира и создава свој оргинален музички-спиритуален стил.

Свами Нарајан (Швајцарија), половина век преку пеењето мантри ги пали срцата на луѓето ширум Европа.

Двајцата музичари се школувани учители по комаја медитација под водство на светски познатиот духовен учител, писател, сексолог и тантрички мајстор А.А.Макаја

Духовното пеење ни го отвара срцето и не чисти од непожелните мисли и чувства. Ја ослободува душата и не прави среќни.

Комаја Здружение за развој на уметноста на живеењето Скопје

www.komaja.org

https://www.facebook.com/events/808147000434547?ref=newsfeed 

www.facebook.com/KomajaEvents www.youtube.com/user/KomajaCommunity

Share This Event

bottom of page