top of page

Sat, 25 Nov

|

Skopje

Workshop with Guru Makaja - KOMAJA TANTRA

Tips & practical techniques

Workshop with  Guru Makaja - KOMAJA TANTRA
Workshop with  Guru Makaja - KOMAJA TANTRA

TIME & LOCATION

25 Nov 2023, 10:00 – 26 Nov 2023, 12:00

Skopje, Hristo Smirnenski 37, Skopje 1000, North Macedonia

ABOUT THE EVENT

Работилница:

Совети и практични техники на Комаја тантрата

За подобрување на вашите партнерски односи и долготрајно среќен љубовно-еротски живот. Единствена прилика да добиете личен совет од духовниот учител и сексолог Макаја. Гуру Макаја е харизматичен духовен учител, основач на духовно-филозофскиот систем Комаја кој нуди оригинални методи за подобрување на сите аспекти од животот на современиот човек.

Макаја е еден од најголемите учители по тантра и кундалини јога на денешницата, член на World Association for Sexual Health (WAS), добитник на “Sexual Intelligence Award" во САД 2004 итн.

Гостува на многу светски медиуми (RTL, ARD, ATV, SF1, Sueddeutshe, Playboy, Wiener, Die Weltwoche, Комсомолскаја Правда и др.). За „љубовниот гуру“ и „најголемиот секс-гуру на Европа“ пишува германскиот Playboy, „Господар на цвеќето“ – постулира Süddeutsche Zeitung, „Уметност на заведувањето“ – швајцарскиот неделник Die Weltwoche, дури и источноевропските медиуми (руската Комсомолскаја Правда, романскиот FHM, бугарскиот Стандард и др.) детално известуваат за „сексуалниот просветител“ на 21-от век.

Повеќе за Макаја погледнете на:

www.komaja.org

www.facebook.com/guru.makaja

www.facebook.com/KomajaEvents

www.facebook.com/KomajasWorldOfTantra

www.youtube.com/user/KomajaCommunity

__________________________

Тантричката работилница ќе се оддржи на ден 25.11.2023 (сабота) со почеток во 10:00 до 22:00 часот. Предвидени се паузи за ручек и вечера, а на 26.11.2023 (недела) со почеток во 10:00 до 12:00 часот. Вкупно времетраене на работилницата 8 часа. (Можни се измени во времето зависно од динамиката на групата)

Цена на работилницата: 3500 МКД Цена со попуст за парови и студенти: 2500 МКД (по особа) Местата се ограничени, резервирајте на: makedonija@komaja.org

Информации и детали: +389 78 263436 Комаја Здружение за развој на уметноста на живеењето Ул. Христо Смирненски 37/31, 1000 Скопје

https://facebook.com/events/s/workshop-komaja-tantra-tips-pr/3835625426723771/

Share This Event

bottom of page